• 1. Regjistrohu ne buy2UK

  Per te kryer blerje online ne Britani dhe per te perfituar cmimet me reale, ju duhet te keni nje adrese postare ne Britani. Rregjistroni te dhenat tuaja ne panelin "Rregjistrohu" dhe buy2UK do ju mundesoje adresen postare ku mund te dergoni blerjet tuaja. 

 • 2. Blini produktet tuaja te preferuara

  Tani mund te beni shopping ne cdo dyqan online ne Britani dhe te postoni ne adresen e mundesuar nga buy2UK.

  KUJDES! Ju lutem, lexoni "Artikuj te ndaluar" para se te kryeni porosine tuaj.

 • 3. Pakot tuaja mberrijne ne magazinen tone

  Ne momentin qe pakot tuaja mberrijne ne magazinen e buy2UK, te gjitha artikujt do te kontrollohen per te siguruar qe pajtohen me te gjitha kerkesat per t'u postuar ne Shqiperi. Pakot tuaja do te mbahen ne magazinen tone ne Londer e cila eshte e survejuar 24 ore nga CCTV si dhe permbush te gjitha kerkesat e sigurise. Pasi cdo gje eshte kontrolluar, ju do te njoftoheni me email nga agjentet tane. 

 • 4. Pakot nisen per ne shqiperi

  Pakot tuaja do te transportohen ne rruge tokesore per ne Shqiperi nga kompania jone e transportit e cila operon cdo jave Londer-Tirane dhe anasjelltas. 

 • 5. Pakoja do te dorezohet ne shtepine tuaj

  Merr vetem tre dite kohe nga momenti i nisjes se rruges qe pakot tuaja te mberrijne ne Shqiperi. Ju nuk do te prisni me shume se 10 dite nga data e mberritjes se porosive tuaja ne magazinen tone.