• 1. Vendosni sasine e artikujve ne shporten tuaj.

  Ne kutine e pare vendosni sasine totale te artikujve te shportes tuaj. Nese artikujt jane ne dyqane te ndryshme permblidhini te gjitha qe te merrni nje cmim sa me te arsyeshem.

 • 2. Vendosni vleren e shportes ne kutine e dyte.

  Ne kutine e dyte vendosni vleren totale te shportes. Nese artikujt jane ne dyqane te ndryshme, vendosni vleren totale te permbledhur. 

 • 3. Ne kolonen e fundit do te shfaqet cmimi.

  Ne kolonen e fundit eshte cmimi final i transportit te porosise tuaj. Cmimi ne kete llogarites eshte perfundimtar dhe cmimi te cilin do te aplikojme ne faturen tuaj.

 • 4. Ky llogarites transporti eshte efektiv vetem per kategorine "Retail" e cila perfshin

  • Veshje • Aksesore veshjesh • Kozmetike dhe parfume • Suplemente • Kepuce • Canta • Syze

 • 5. Per artikuj te kategorive te tjera si per shembull Shtepi&Orendi, Pjese Makinash etj, ju lutem na kontaktoni.

  Nese deshironi te kryeni nje blerje jo ne kategorine "Retail" ju lutem na kontaktoni ne WhatsApp, Messenger ose ne Instagram.

Shipping Calculator

Please contact one of our agents if the order is below £30.00

Categories
Quantity
Value
Price £
Retail Items
0.00